katten 10%

Angel is een schat van een kat, alleen heeft ze even tijd nodig om vertrouwen te krijgen in mensen. Ze zat vast in een leegstaand klooster en kwam nadat we haar hadden kunnen vangen in het enorme gebouw in onze opvang terecht. Angel moet een goede engelbewaarder hebben. De beheerders van het gebouw hebben helaas ook een kat gevonden, die niet was opgemerkt en van honger en dorst is omgekomen… Ze was niet gechipt enf er is niemand naar haar komen vragen. Na een kleine week liet Angel zich wel aaien door het opvanggezin. Ze ontpopte zich tot een echte fletskous! Ze schrikt echter fel van onverwachte geluiden, we plaatsen haar daarom niet bij kleine kinderen of honden.

Angel zoekt dus een rustige thuis, waar ze mogelijk ook nog een stapje buiten mag zetten, maar waar ze natuurlijk ook binnen welkom is. Ze is inmiddels helemaal in orde met sterilisatie, chip en vaccins en klaar voor vertrek! Voor meer info kun je ons bereiken op zwerfkattendiest@gmail.com

Angel