katten 10%

Update 15/08

Na een jaar in opvang en meerdere koppelpogingen, heeft Mephisto een partner gevonden! Hij en Linda zijn vanaf nu enkel samen ter adoptie. Ze zouden graag ergens buiten verblijven waar ze lekker veel kunnen grazen.

Mephisto is een sociaal konijn die altijd lekker zijn eigen zin doet 🙂 Meestal heeft hij zin in loslopen en gras eten, dus daar moet zijn nieuwe thuis wel in voorzien. Aaien en oppakken laat hij toe, maar hij is wel inschikkelijker als hij er dan ook iets voor terugkrijgt (eten natuurlijk).

Linda is schuwer. Ze vertrouwt mensen nog niet zo echt. En dat is niet verrassend, want ze heeft nog niet echt veel positieve ervaringen met mensen gehad. Ze geniet van de ruimte die ze nu heeft. Omdat ze nu meer mogelijkheden heeft om zich te verstoppen, krijgt ze langzaam ook meer zelfvertrouwen. Ze komt wel eten in de buurt, maar als je te veel beweegt, loopt ze weg.

——————————————————————

Knappe Vlaamse Reus zoekt thuis!


Mephisto heeft alleen maar troeven:

– Hij heeft prachtige lange oren
– Is lief naar kinderen en mensen toe

– Een groot konijn = meer konijn om van te houden
– Je smelt helemaal weg als je hem ziet

Mephisto is gecastreerd en gevaccineerd. Hij zoekt een thuis samen met een voedster. Liefst is de voedster wat rustiger van karakter. Mephisto is wel echt de baas in het huishouden. Daarnaast zijn de voorwaarden voor adoptie minimaal 6m2 ruimte (mag voor een reus ook gerust meer zijn) en jaarlijkse vaccinatie.

Van de leeftijd van Mephisto weten we helaas niets, aangezien hij een vondeling was.

Mephisto & Linda