katten 10%

Deze konijntjes zijn enkel samen ter adoptie. Hier lees je hun verhaal.

Tussen kerst en nieuw kwam Hektor als vondeling in de opvang. Hij was in een vreselijke toestand! Graatmager, allemaal kale plekken en jeuk door schurft, vreselijk lange nagels, een ooronsteking, haken op de kiezen en dan ook nog eens een dik gezwollen oog. Hij kreeg uiteraard meteen de eerste zorgen toegediend. Al snel bleek dat Hektor heel veel pijn had van zijn oog. Hij zat vaak afwezig in een hoekje en had veel pijn. Zalf en antibiotica konden de zwelling niet wegnemen. Er werd besloten het oog volledig te verwijderen.

Hektor voelt zich nu veel beter. Hij is superlief en geniet van menselijke aandacht. Sinds enkele maanden heeft Hektor gezelschap van Tamara. Zij had te kampen met versteende foetussen in de baarmoeder. Die zijn weggehaald. Verder snotterde ze ook een tijdje, maar heeft ze nu geen last meer van.

Hektor en Tamara worden enkel samen geplaatst en enkel als binnenhuiskonijnen. Ze hebben permanent toegang nodig tot 6m2 ruimte. Bovendien moeten ze jaarlijks gevaccineerd worden. Ze zijn superlief en aanhankelijk. Ook zijn ze zindelijk. Ideale metgezellen voor konijnenvrienden dus!

Hektor bij binnenkomst:

Hektor & Tamara