katten 10%

Bianca is al een hele tijd in de opvang. Bij aankomst had Bianca heel vaak last van snot. Daarom besloten wij haar niet te laten verhuizen. Nu is ze al een half jaar tip top gezond, maar het is wel belangrijk dat in de gaten wordt gehouden dat ze niet opnieuw begint te niezen. Bianca is een ongelofelijke pechvogel. Zij was de beste maatjes met een ander konijntje in de opvang. Maar toen kreeg haar maatje gasbuik en ondanks de goede zorgen van de dierenarts ging hij dood. Sindsdien zit het Bianca niet mee. De andere voedster bij het groepje is niet altijd vriendelijk naar haar. Er een nieuwe ram bijzetten ging maar even goed en leidde uiteindelijk tot vele ergere vechtpartijen. Bianca zou veel gelukkiger zijn als ze zou gekoppeld worden aan een sociale gecastreerde ram.


Bianca heeft een verlegen karakter. Ze is niet geschikt voor een drukke omgeving of kindjes die haar zouden willen aanraken. Dan loopt ze snel weg en als dit vaak gebeurt zou ze zich altijd gaan verstoppen. Wanneer je bij haar gaat zitten, komt ze soms wel nieuwsgierig op schoot om overal aan te snuffelen. Ze heeft altijd met konijnen samen geleefd en ze stelt zich telkens onderdanig op. We verwachten dan ook dat ze zich makkelijk zal laten koppelen aan een ram.

Bianca is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze is echt een schatje en verdient een gouden leven! Bianca is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze is echt een schatje en verdient een gouden leven. Voorwaarde voor adoptie is permanent toegang tot min 6m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie.

Bianca