katten 10%

Idefix & Incredible zijn in feite geen broertje en zusje. Ze werden ieder apart als zwervertje alleen gevonden. Ze kwamen samen in een opvanggezin terecht en intussen zijn ze onafscheidelijk. Jonge kittens hebben zo veel steun aan een soortgenootje, dat is echt nodig voor hun ontwikkeling. Idefix is een paar weken jonger dan Incredible. Ze speelt supergraag, is heel nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe dingen. Zij geeft het goede voorbeeld aan Incredible die ook wel wil ontdekken,maar alles toch liefst vanop een afstand bekijkt.

Incredible houdt vooral van geaaid worden. Zijn motortje draait dan volop. Hij is meer een dieseltje dat trager op gang komt, Idefix daarentegen staat altijd in sportmodus. Incredibles leuze is: eat, sleap, repeat, maar Idefix zal er alles aan doen om dat te verstoren,…

Beiden hebben ze eventjes last gehad van traanoogjes, maar dat is intussen verholpen.

Omdat Idefix & Incredible zo veel aan elkaar hebben, plaatsen we hen enkel samen. Vrijdag 12 oktober worden ze gesteriliseerd en gecastreerd. Dan nog een weekje herstel en dan zijn ze klaar om te verhuizen. Wil je hen adopteren? Contacteer ons via zwerfkattendiest@gmail.com

Idefix & Incredible