katten 10%

Lieve Billie is op zoek naar een nieuwe thuis! Hij is een rustig dwergkonijntje dat zowel binnen als buiten zou kunnen verblijven. We vermoeden dat hij heel sociaal is naar andere konijnen toe. Hij zou een perfecte vriend zijn voor een eenzame voedster 🙂

Voor mensen is hij wat meer gereserveerd. Billie heeft wat tijd nodig om te wennen aan vreemde omgevingen en geluiden. Oppakken vindt hij helemaal niet leuk. Maar zo zijn de meeste konijnen dus dat is zeker niets vreemds. Hij had wat tijd nodig om te wennen aan het gezonde konijnenvoer hier. Hij scheen dat niet echt gewend te zijn en had ook haken op de kiezen. Die zijn samen met zijn castratie verwijderd en nu gaat het knabbelen veel beter!

We schatten Billie ongeveer 1,5 jaar oud. Hij wordt enkel gekoppeld aan een voedster. Op dit moment verblijft Billie binnen, dus hij kan enkel naar een binnenthuis (eventueel ook een garage, tuinhuis) verhuizen tot de lente.

Voorwaarden voor adoptie zijn minstens 6m2 voor een koppel konijntjes en jaarlijkse vaccinatie. Wil je Billie adopteren? Laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Billie