katten 10%

Gina & Gust werden samen met 5 broertjes en zusjes gevonden langs een grote baan. Ze werden vermoedelijk gedumpt. Opvallend was dat een aantal van de kittens heel sociaal waren en een aantal helemaal niet. Gina & Gust behoren helaas tot de laatste categorie. Na een hele tijd in de opvang zijn ze nog steeds erg bang en verstoppen zich.

We zoeken voor Gina & Gust daarom een buitenthuis. Een thuis waar niets moet (maar alles mag 😉 ). Waar ze de tijd en ruimte krijgen om nog socialer te worden als ze dat willen, maar het ook geen probleem is als ze schuw blijven. Voor onze buitenkatjes verwachten we wel dat ze elke dag een bakje eten krijgen en er een fijne schuilplaats is, bijvoorbeeld een tuinhuis, garage of stal. We houden de twee kittens graag samen.

Gina & Gust zijn volledig in orde met vaccinaties, sterilisatie/castratie en chip. Heb je interesse? Stuur ons dan een berichtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Gina & Gust