katten 10%

Ezra is het zusje van Elias en Effi. Zij werd een tijdje eerder gevangen dan haar broertje en zusje, daarom is zij het sociaalste van de drie. Jammer genoeg kreeg Ezra net toen ze met haar familie herenigd werd een ongeluk. Ze viel van een krabpaal en kreeg een barstje in haar dijbeen. Als gevolg moest ze wekenlang in haar eentje herstellen op een kleine ruimte.

Ezra maakt die verloren tijd nu goed! Ze heeft energie voor tien en heeft geen tijd om stil te zitten. De andere katten des huizes valt ze graag lastig met haar kattenkwaad. We zoeken voor Ezra een thuis waar zeker een andere sociale kat aanwezig is, die een speelkameraadje zoekt. Zo kan ze haar energie kwijt.

Ook Ezra is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Zij is geboren eind mei en nu dus ongeveer vier maanden oud. Bij interesse kun je ons bereiken via zwerfkattendiest@gmail.com

Ezra