katten 10%

Mama Loki beviel in een schuurtje tussen de rommel. Zij is een sociale kat en moet ooit een thuis gehad hebben. Helaas namen haar baasjes hun verantwoordelijkheid niet en kreeg ze een nestje kittens. Omdat dit geen geschikte situatie is voor kittens, kwam het hele nestje al na een paar dagen naar ons.

Mama Loki is een sociale kat die graag haar knuffels komt opeisen. We vermoeden dat ze nog vrij jong is, 1 à 2 jaar. We plaatsen haar graag met een van haar kittens, Phoenix. Hij is nogal terughoudend naar mensen toe en heeft veel aan het voorbeeld van zijn mama. Deze poesjes zijn niet geschikt voor een druk huishouden. Met rustige kinderen zou het wel moeten lukken.

Loki en Phoenix zijn gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd / gecastreerd. Ze zijn klaar voor vertrek!


Loki en Phoenix