katten 10%

TER ADOPTIE! Deze bonte bende mag binnenkort vertrekken naar een thuis mét gouden mandje! We zoeken met voorkeur een thuis waar ze per twee terecht kunnen. De kittens zijn nog niet volledig gesocialiseerd, maar we zien het wel volledig goed komen, mits de nodige portie geduld!! Hun moeder is een (ver)wilde(rde) kat die als “erfenis” bij een huis hoorde dat vorig jaar gekocht werd door een lief jong koppel. Zij werd gesteriliseerd en mag ter plaatse blijven wonen.

Momenteel vertrouwen de kittens enkel de leden van het opvanggezin, op mensen die ze niet kennen beginnen ze standaard te blazen. Uithalen of bijten doen ze zeker niet, het is enkel blazen uit angst. Dit wil wel zeggen dat we liefst nieuwe baasjes zoeken die ervaring hebben met katten en het nodige begrip hebben voor het laatste restje angst voor mensen dat deze vier rakkers nog hebben. Uiteraard willen wij de nieuwe baasje hierin begeleiden. We achten de kans reëel dat deze katten, ook wanneer ze volwassen zijn, blijvend bang gaan hebben voor vreemde mensen (bezoekers van hun territorium).

Aimee – zwart katertje. Pluizige Aimee kijkt graag de kat uit de boom. Of beter, hij kijkt naar zijn grote broer Aria en grote zus Astra. Wanneer zij iets durven, gaat hij het steevast nadoen. Aanrakingen vindt hij wel nog een beetje eng.

Aria – ros katertje. Aria is vernoemd naar een Genkse rapper, omdat hij het hardst kan blazen. Hij is een echte veelvraat, die absoluut om te kopen is met eten. Van de 4 kittens is hij de tweede moedigste. Aanrakingen aanvaardt hij momenteel enkel in ruil voor… food!

Asrael – gevlekt kattinnetje met wit (lapjeskat). Asrael is een echt mama’s-katje. Niet enkel is zij uiterlijk bijna een identieke kopie van haar moeder, ze verschuilt zich ook graag achter haar. Asrael begint stilaan meer te durven, maar is wel de minst grote held van de vier. Ook letterlijk is zij de kleinste.

Astra – gevlekt kattinnetje zonder wit (schildpad-motief). Astra, genoemd naar een helaas actuele inenting, is de grootste durver van de bende. Zij is super nieuwsgierig en het moedigst wanneer het op aanrakingen door mensenhanden aankomt. Eens ze je kent, zien we het tussen haar en mensen heel snel goed komen.

Aimee, Aria, Asraël & Astra