katten 10%

Deze twee hartendiefjes zoeken samen een thuis. Raket (kattin, zwart-wit) en Fonske (kater, tijger) zijn twee kittentjes die ongeveer half april zijn geboren. Raket is superactief en gaat graag op vliegenjacht. Ze klimt overal rond en trekt vaak spurtjes, hoe denk je anders dat ze aan die naam komt 😉

Fonske is een grote voetbalfan. Hij kijkt graag mee naar het voetbal op tv en speelt ook graag mee met balletjes. Ook spelen met zijn zusje raket vindt hij heerlijk. Omdat ze zo veel aan elkaar hebben, worden ze enkel samen geplaatst. Beide kittens zijn sociaal naar mensen toe.

Fonske en Raket hoeven niet per se buiten te kunnen, maar wie hen wil adopteren als binnenkat zal voor het nodige entertainment moeten zorgen. Ze zijn beschikbaar vanaf 17 juli, maar kunnen al bezocht worden. Voor vertrek worden ze in orde gemaakt met vaccinatie, sterilisatie/castratie, ontworming, ontvlooiing en chip. Interesse? Mail dan naar zwerfkattendiest@gmail.com

Raket & Fonske