katten 10%

Dit is Tonny. Tonny werd gevonden en was van niemand… Niet gecastreerd, niet gechipt… Wij namen hem onder onze hoede. Tonny werd gecastreerd, ingeënt, ontwormd (veel wormen!) en gechipt.

Tonny wil niets liever dan knuffelen. En knuffelen. En knuffelen… en… repeat.
Helaas werd hij ook positief getest op kattenaids… waarschijnlijk opgelopen tijdens één van zijn wilde nachten vol escapades (vechten en vrouwen versieren). We denken dat Tonny tussen de 5 en de 10 jaar oud is, maar hij kan zo nog jaren mee!
Tonny wordt enkel als enige kat én enkel als binnenkat geplaatst. Kattenaids is besmettelijk voor andere katten, niet voor mensen. Tonny verblijft nu al een dikke maand binnen bij een opvanggezin en wat blijkt: hij gedraagt zich voorbeeldig binnen! Hij is rustig, zindelijk, ligt graag te slapen in de zon die door het venster schijnt en… wil graag veel knuffelen! Hadden we dat al gezegd? 😉

Heb je interesse in deze knuffelaar? Stuur een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com!

Tonny