katten 10%

Blinker werd samen met zijn twee broertjes gedumpt in een klein hokje langs de weg. Een triest begin, maar we zijn vastbesloten om zijn verhaal een mooi einde te geven 💖

Blinker is een dwergkonijntje met heel veel pit. Hij is super nieuwsgierig en komt altijd meteen kijken of je iets lekkers bijhebt. Knuffelen is niet echt aan hem besteed, maar hij komt wel dichtbij om alles te onderzoeken. Het is heerlijk om hem te zien spurten en binkies maken, in zijn nieuwe thuis heeft hij dus zeker ruimte nodig om dit te doen.

We zoeken voor hem een thuis waar al een voedster aanwezig is. Blinker zou liefst buiten leven. Zijn nieuwe onderkomen moet dan wel hoog genoeg zijn. Piepel springt met gemak een meter hoog. Binnen kan ook, maar dan bijvoorbeeld in een veranda of ruimte waar hij lekker konijnenkwaad kan uithalen 🙂

Blinker werd gecastreerd en gevaccineerd. Hij kan onmiddellijk aan een gesteriliseerde voedster worden gekoppeld. Voor een niet-steriele voedster is het wachten tot 8 mei zodat Piepel zeker niet meer vruchtbaar is. De voorwaarden voor adoptie zijn minimaal 6 m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie. Voor meer info kun je ons contacteren via zwerfkattendiest@gmail.com

Blinker