katten 10%

Snoes is een superschattig katinnetje van nog geen 2 jaar oud. Ze werd als kitten niet gesteriliseerd hierheen gehaald vanuit Roemenië. Nadat ze een nestje van 7 kittens op de wereld zette, werd ze door haar vorige eigenaar afgestaan omdat die er niet meer voor kon zorgen. Snoes heeft altijd binnen geleefd en dat bevalt haar prima. Het is een communicatief en aanhankelijk katje dat goed weet wat ze wil en dat ook “miauwgewijs” aangeeft, een kleine diva die graag aandacht krijgt, maar daar ook veel voor teruggeeft.

Ze vindt het heerlijk om achter een bewegende speelgoedmuis aan te rennen, om geaaid te worden en op de schoot te zitten. Snoes is behoorlijk territoriaal en kan het bijgevolg niet zo goed vinden met de andere katten in huis. Ze wordt best alleen geplaatst bij iemand die haar veel aandacht kan schenken. Ook met hele kleine kindjes zou het voor haar geen goede match zijn.

Snoes moet nog 1 vaccinatie krijgen en kan dan eind dit jaar verhuizen. Ze is dan gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Voor meer info kun je ons bereiken via zwerfkattendiest@gmail.com

Snoes (gereserveerd)