katten 10%

Jacky heeft al veel pech gehad in zijn leven. Hij moest al verschillende keren van thuis veranderen omwille van omstandigheden waar hij zelf niets aan kon doen: verhuis, allergie, … Jacky heeft dus nood aan een stabiele thuis, waar hij de rest van zijn leven kan doorbrengen.

Jacky is een sociale kat die graag heel veel aandacht krijgt. Ook een stapje buiten kunnen zetten is voor hem een must. Of hij met andere katten overweg kan is niet geweten, die waren in zijn vorige thuis niet aanwezig.
Jacky is een kat met een geschiedenis. Hij heeft adoptanten nodig met geduld en begrip om zijn vertrouwen terug te winnen.


Al onze katten worden gesteriliseerd of gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Jacky kan vertrekken vanaf half juni, maar kan nu al worden gereserveerd. Meer info via zwerfkattendiest@gmail.com

Jacky