katten 10%

TER ADOPTIE: 😻 Oceana 😻… Oceana is een prachtige, superlieve kattin. Helaas heeft ze nog niet veel geluk gehad in haar jonge leven… In het vorige adoptiegezin waar ze ongeveer een half jaar verbleef werd ze nooit volledig aanvaard door een andere kat in het huishouden. Het gevolg hiervan was onzindelijkheid. Vele tips en trics werden uitgeprobeerd, maar niets nam het probleem weg… Tot de voorbije week… Ze werd terug opgenomen bij een van onze opvanggezinnen waar ze volledige rust heeft (geen andere katten, geen kinderen) en vanaf dag 1 was ze weer op en top zindelijk… Wat meer is: dit is een uiterst lieve knuffelaar met een heel zacht en ‘ik-kijk-de-kat-wel-uit-de-boom’-karakter. Haar vachtje is zijdezacht en dus geknipt voor aai-grage handjes. We zoeken nu heel gericht een rustige thuis zónder andere katten, honden of kinderen voor haar. Een rustige plek waar ze al de liefde kwijt kan die in haar kleine lijfje zit! ❤️❤️ Dit mag een plek zijn waar ze ook buiten kan, maar het is voor haar geen must. Ken of ben jij zo iemand, stuur dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com.

 

oceana oceana1

Ter adoptie: Oceana