katten 10%

Qasto en Quiro zijn twee broertjes uit een nestje van 5.

 

Qasto is een lieve, fel rosse kater. Hij is ook heel sociaal naar mensen toe. Hij is heel actief en speelt graag. Hij heeft wel een hartkwaal. Hij heeft van bij de geboorte al een klein gaatje in de scheidingswant tussen zijn hartkamers. We zijn met Qasto al een paar keer bij de cardioloog geweest en al het weefsel rondom het hart blijft goed groeien. Het gaatje is er nog wel maar er bestaat een kans dat het nog dichtgroeit. Hij heeft dezelfde levensverwachting als een normale kat zonder hartproblemen. Hij moet voorlopig wel nog twee keer per dag medicatie blijven nemen en elke twee maanden op controle gaan bij de cardioloog.

Het zou leuk zijn als deze twee samen kunnen blijven, maar apart gaat ook op voorwaarde dat ze naar buiten kunnen gaan.

Beide zijn gechipt, gecastreerd, gevaccineerd tegen katten- en niesziekte en behandeld tegen vlooien en wormen.
Voor meer informatie kan u een mail sturen naar zwerfkattendiest@gmail.com

Ter adoptie: Qasto (gereserveerd)