katten 10%

Xafi en Xylo zijn intussen 8 maanden oud en hebben een moeilijke start gekend (zie https://www.facebook.com/ZwerfkattenprojectDiest/posts/1250419908405343). Intussen staat hun valiesje echter klaar om te verhuizen!

XAFI (kattin) is een fiere en soms wel pittige dame die gesteld is op aandacht, ze komt nl. graag op de schoot liggen. Net zoals haar broer speelt ze heel erg graag, een hele dag niksen is niet aan haar besteed.
XYLO (kater) is een trouwe vriend voor het leven, een echte “goedzak” zoals men zegt. Net zoals zijn zus krijgt en geeft hij graag aandacht, hij kan blijven genieten van knuffels.

Heb je interesse om Xafi en Xylo te adopteren, lees dan zeker onderstaande voorwaarden goed door!
– Xafi en Xylo zijn nog jong en actief en hebben een thuis nodig waar ze naar hartelust kunnen ravotten (tuin en/of grote binnenomgeving).
– Omwille van de moeilijke start die ze gehad hebben zoeken wij een rustige thuis voor hen (geen te jonge kinderen, beperkt aantal andere huisdieren).
– In samenspraak met onze en/of eigen dierenarts, dienen de adoptanten bereid te zijn om Xafi en Xylo op dieetvoer (RC Gastro Intestinal) te houden tot ze minstens 1 jaar oud zijn. Dit dieetvoer zal in de eerste weken na adoptie nog aangevuld moeten worden met probiotica pasta.
– Xafi en Xylo worden niet als enige binnenhuiskat geplaatst. Voorkeur wordt gegeven aan duo-adoptie.

Xafi en Xylo zijn volledig gevaccineerd en gechipt. Adoptieprijs per kat: 95 euro.

Interesse? zwerfkattendiest@gmail.comXafi xafi2 Xylo please adopt me Xylo xafi xaron Xylo

Xafi & Xylo