katten 10%

Het B-nestje is bijna klaar om te vertrekken. Enkel Bailey (meisje) en Boris (jongen) zoeken nog een thuis waar ze naar hartelust kunnen ravotten. Beide kittens zijn heel aanhankelijk en hebben nood aan een speelkameraadje. Bij voorkeur vertrekken ze daarom naar een thuis waar ze samen zijn of een vriendje ter beschikking hebben. Bovendien hebben ze nood aan heel wat knuffeluurtjes maar je krijgt er enorm veel liefde en dankbaarheid voor in de plaats. Ze zijn 4,5 maand als ze mogen vertrekken, vanaf 16 januari!

Boris en Bailey zijn volledig gevaccineerd, gecastreerd/gesteriliseerd en gechipt. Daarom vragen we een adoptiebijdrage van 95 euro. Zij verblijven bij een opvanggezin in Kessel-Lo. Meer info via zwerfkattendiest@gmail.com

bailey1 bailey bailey3 bailey4

Bailey en Boris (gereserveerd)