katten 10%

Enkele weken geleden kwam een grote dierenvriend(in) thuis met haar twee honden van de dagelijkse ochtendwandeling. Tot haar grote verbazing stond er een kartonnen doos voor de deur met het opschrift ”MOEDER DOOD”. In deze doos zaten vier kleine schatjes die nog niet oud genoeg waren om zelfstandig te kunnen eten.

Dankzij de goede zorgen van het opvanggezin zijn ze ondertussen groot en sterk genoeg voor adoptie. Omdat ze met de papfles zijn grootgebracht, zijn ze zeer tam en eisen ze graag de aandacht op. Ze knuffelen en spelen zeer graag, maar zitten niet graag de hele dag eenzaam en alleen. Ze worden dus liefst samen geadopteerd of ergens waar er al een kat aanwezig is.
Ze zijn gechipt, gevaccineerd voor katten- en niesziekte en gesteriliseerd/gecastreerd. Ze verblijven bij een opvanggezin in Genk.
Interesse? Contacteer ons via zwerfkattendiest@gmail.com
Archimedes en Ariël