katten 10%

Enkel ter adoptie samen met Olympia!

Deze arme nijntjes werden gedumpt in een doos in het bos.  Ze waren in verschrikkelijke toestand. Zo vies en vuil, met een snotneus, allemaal aangekoekte uitwerpselen aan hun achterste en zelfs aan hun nagels. Ze waren ondervoed en graatmager. Intussen voelen ze zich al veel beter. Ze knabbelen graag en kunnen goed uit te voeten met de voedselpuzzels die ze krijgen. Ze zijn onafscheidelijk en zitten meestal naast elkaar.

Ze zijn inmiddels gecastreerd, gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze zijn vooral geschikt als buitenkonijn, maar kunnen op dit moment nog niet permanent buiten leven. Tot de lente zouden ze tenminste ’s nachts ergens beschut moeten kunnen doorbrengen. Ze worden enkel geplaatst in een verblijf van min 6m2. Nooit nog een klein hokje voor hun!

Orlando & Olympia