katten 10%

Update: enkel Nuts & Noodles zijn nog beschikbaar!

Hallo allemaal, wij zijn Nutella, Nacho, Nuts en Noodles en toch met enige trots kunnen we melden dat we bijna helemaal klaar zijn voor adoptie! Op 14 december krijgen we nog een spuitje, en dan kan ons avontuur beginnen. We zijn katertjes, geboren midden augustus 2023, en dus nog jong en speels. We zijn heel sociaal naar mensen, kinderen en ook naar andere katten toe. Ze zeggen dat je kan verdrinken in onze puppy-ogen en dat we gezegend zijn met een supermooie vacht. En hadden we al gezegd dat we lief zijn? We knuffelen zo ontzettend graag, dan ronkt ons motortje volop, zelfs zo hard dat de je de TV nier meer hoort. Speels zijn we ook hoor: balletjes, muisjes, laserlichtjes, lege bekertjes… we rennen achter alles aan. Adopteer ons maar snel, zodat we je al onze liefde kunnen geven!

Wij zijn in orde met chip, vaccins en sterilisatie/castratie. Een bezoekje kan geregeld worden via zwerfkattendiest@gmail.com

Nutella, Nacho, Nuts, Noodles