katten 10%

Aukje: Ik ben misschien een beetje verlegen in het begin maar eens ik je ken, ben ik een echt knuffelbeestje. Met mijn volledig tricolore vacht en met 4 witte pootjes lijk ik wel een beetje op Picasso. Ik speel graag met m’n twee zusjes die me vaak mee op sleeptouw nemen.

Antje: Ik ben een echte avonturier. Ik ontdek graag nieuwe dingen maar ik slaap ook heel graag, liefst zo hoog mogelijk. Ik ben heel aanhankelijk aangezien ik je graag kom opzoeken voor wat knuffels. Spelen met mijn andere zusjes is het liefste wat ik doe.

Aagje: Ik ben een echt Alfavrouwtje, een echte durfal en avonturier. Ik mag mezelf de actiefste van de drie zusjes noemen, maar ben ook een echte schone slaapster. Ik lig graag in het zonnetje voor mijn middagdutje en ik krijg heel graag knuffeltjes.

Deze kittens zijn gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Ze hebben nog veel aan een speelkameraad. We plaatsen ze liefst bij een sociale soortgenoot of per twee (allemaal samen mag natuurlijk ook!)

Antje, Aukje, Aagje