katten 10%

Deze kleine man is Bounty! Hij was een vondeling. Al lange tijd doolde hij op straat rond, niemand hielp hem. Gelukkig was er een toevallige voorbijganger die wel de moeite deed om hem te vangen en naar onze opvang te brengen.

Bounty had een zweer in zijn oogje. Dit is een gevolg van besmetting met de parasiet E. Cuniculi. Ondanks medicatie ging de zweer niet weg, daarom is het oogje verwijderd. Bounty is hier goed van hersteld.


Bounty is een heel lief en rustig konijntje. Van zijn EC heeft hij nu verder geen last meer, hij is nu ook niet meer besmettelijk. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat een nieuwe opstoot in de toekomst niet 100% is uitgesloten. Hij kan alleen geadopteerd worden of om te koppelen met een voedster.

Wie interesse heeft in dit lieve gecastreerde rammetje, kan mailen naar zwerfkattendiest@gmail.com

Bounty