katten 10%

Deze dame is zes jaar jong, maar nog heel speels. Balletjes, pluimpjes, verenstokjes vindt Willemijn allemaal super interessant. Maar liever nog gaat ze buiten op jacht. Als Willemijn je echt leuk vindt, durft ze al eens een cadeautje mee naar huis te brengen. Daarnaast is Willemijn ook gek op aandacht. Ronken kan ze als de beste en aaien vindt ze ook best leuk. Net zoals veel katten is ze erg specifiek in wanneer en hoe ze geaaid wil worden, ze maakt dit snel duidelijk door te zwiepen met haar staart of zachtjes in je hand te bijten. Haar toekomstige baasjes moeten hier rekening mee houden en de grenzen van Willemijn respecteren.

Willemijn wordt enkel geplaatst in een gezin dat uit volwassenen bestaat. Verder is Willemijn ook geen fan van het gezelschap van honden of andere katten. Willemijn is gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Helemaal klaar dus voor een nieuw hoofdstuk in haar leven!

Heb je interesse? Laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Willemijn