katten 10%

Charlie speelt graag met andere katten en ook graag met jou. Met Charlie ga je je nooit alleen voelen, want ze volgt je waar je gaat. Zij is nooit ver weg tenzij ze aan het slapen is. ’s Morgens vertelt ze dat ze honger heeft, want Charlie is een echte Bourgondiër. Maar niet bang zijn dat je kattenhaar op je kleren krijgt, want Charlie is wel graag bij jou, maar niet te dicht : ze zal niet op je schoot komen liggen, maar legt zich in de zetel naast jou, en ze wordt ook niet graag gestreeld.

Charlie is lekker eigenwijs. Ze zoekt een thuis waar ze gewoon haar eigen ding mag doen. Lekker buiten rondlopen, eventueel in het gezelschap van een andere kat want dat stelt ze wel op prijs!

Ze kan niet wachten om eindelijk haar furever home te vinden <3 Ze is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Zij verblijft bij een opvanggezin in Elewijt. Wil je haar bezoeken? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com.

Charlie