katten 10%

Tij

Tijgertje hier! Ik ben sinds kort op zoek naar een nieuwe thuis. Ik zwierf al maanden rond bij mensen in de tuin. Ze gaven me eten, maar ik maakte altijd ruzie met hun katten. Ze konden me onmogelijk zelf houden, dus vroegen ze of ik kon worden opgehaald. In de poezenopvang bleek dat ik FIV-positief ben. Ik heb dus kattenaids. Dit is niet besmettelijk voor andere dieren, maar wel voor katten. Ik zoek dus een thuis waar ik altijd binnen kan blijven, voor mijn eigen veiligheid en dat van andere katten. Op dit moment heb ik verder geen last van mijn medische problemen. Ik heb geen speciale verzorging nodig.

Het duurde even voor ik het leven in huis gewend was, maar nu kom ik wel vragen om gestreeld te worden. Ik loop je de hele dag achterna om te kijken wat je aan het doen bent. Ik  word echter niet geplaatst bij kleine kindjes of andere katten. Soortgenoten vind ik helemaal niks.

Geef jij mij nog een kans op een gelukkig leven? Stuur dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Tijgertje