katten 10%

Hey, Elvis hier! Eerste klas knuffelbeer, zetelslaper en schootverwarmer. Ik heb dus best veel te bieden, al zeg ik het zelf <3 Enig minpuntje: ik ben FIV-positief. Ik heb dus kattenaids. Ik was niet gecastreerd dus ik zette al eens graag de bloemetjes buiten en trok overal rond om met andere katten te vechten. Zo raakte ik besmet met het kattenaids-virus. Een hele tijd ging het goed, maar toen begon ik zieker en zwakker te worden. Een vrijwilliger van Demerkat vond me toevallig in het bos en nam me mee. Wat een gelukkig toeval voor mij! Ik kwam bij een leuk opvanggezin terecht waar ik al heel wat ben opgeknapt. Het luilekkerleven op de zetel doet me goed!

FIV tast mijn immuunsysteem aan. Ik ben daarom gevoeliger voor kwaaltjes en ontstekingen. Ik heb bijvoorbeeld een tijd oogzalf gekregen omdat mijn oog steeds ontsteekt. Ook krijg ik best lichtverteerbare voeding. Om niet ziek te worden (en ook om andere katten niet te besmetten), zal ik de rest van mijn leven moeten doorbrengen als binnenkat. Maar zo lang er zachte plekjes zijn om te slapen, vind ik dat niet erg.

Ik droom ervan om nog een leuke tijd te hebben in een eigen thuis. Ik heb nu gezien hoe het is om een echt huisdier te zijn en ik vind het helemaal fantastisch! Heb jij een warme schoot voor mij, neem dan snel contact op met zwerfkattendiest@gmail.com P.S. Ik verblijf momenteel in Leuven. Ik ben inmiddels gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Elvis