katten 10%

Cyriel is intussen ongeveer 8 maanden oud. Hij verblijft al langere tijd in het asiel, omwille van zijn onpopulaire kleurtje en omdat hij wat tijd nodig heeft gehad om open te bloeien.

Cyriel heeft grote vooruitgang gemaakt! Hij wil steeds bij zijn opvangmensen zijn en laat zich strelen wanneer hij aan het eten is. Hij durft ook al eens mee op de zetel te komen zitten. We plaatsen hem liefst bij een andere sociale kat, daar kan hij nog veel van leren. Belangrijk is dat zijn nieuwe baasjes geduld hebben, want het zal enkele dagen of weken duren om te wennen in de nieuwe thuis.

Cyriel kan niet wachten om eindelijk zijn furever home te vinden <3 Hij is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij verblijft bij een opvanggezin in Elewijt. Wil je hem bezoeken? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com.

Cyriel