katten 10%

Amy en haar zusje zoeken een buitenthuis!!! 10 jaar geleden kwamen ze aan als jonge zwerfpoezen. Al die jaren hebben ze bij mensen in de tuin geleefd, maar nu gaan deze mensen verhuizen naar een appartement. Amy en haar zusje (zonder naam) zijn gewend om elke dag hun bakje eten te krijgen.

De deadline is 25 augustus! Voor die tijd moeten we een nieuw onderkomen voor hen gevonden hebben! Amy laat zich wel aanraken, maar er is geprobeerd haar binnen te laten aarden en dat was geen succes. Het zusje is schuwer. We zoeken dus iemand waar zij buiten mogen leven, waar er een beschutte slaapplaats is in een stal of tuinhuis en waar ze dagelijks eten krijgen. Zodat deze dames niet op zichzelf aangewezen zijn.

Heb je interesse? Laat het ons weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Amy zoekt buitenthuis!