katten 10%

Deze twee broers en hun zusje zijn echte levensgenieters. Ze spelen en knuffelen naar lieve lust. Klimmen op de krabpaal, achter hun balletjes aanlopen, aan het venster loeren of met hun baasjes spelen zijn hun lievelings activiteiten.

Dina (zwart/wit)

Een echte dame. Dina is een slanke meid met super veel energie. Ze houdt van alles wat beweegt en kan van aandacht genieten. Ze zal regelmatig eens bij haar mensen komen polsen voor wat aandacht en een aaitje. Als ze moe is, zal ze ook bij haar mensen komen liggen en uren genieten van het fletsen.

Darko (getijgerd)

Darko heeft een ruwe buitenkant en een peperkoeken hartje. Hij houdt van ontdekken maar is als eerste terug weg als iets hem doet schrikken. Hij houdt niet zo van gepakt worden en op de schoot liggen. Hij zal eerder van een afstandje alles gade slaan. Maar hij kan wel heel hard spinnen als je hem aait.

Donnie (wit getijgerd)

Hij is de durfal. Al zal hij altijd als tweede iets gaan verkennen, als puntje bij paaltje komt, durft hij het meeste. In tegenstelling tot zijn broer houdt Donnie erg veel van aandacht van zijn mensen. Hij zal nog niet op hun schoot komen liggen maar kan genieten van spelen en knuffelen. Deze speelse kater weet heel goed wat kan en mag en zal zijn mensen daarmee ook wel eens bespelen.

We plaatsen geen kittens alleen als binnenkat, dan moet er minstens al een sociale kat aanwezig zijn. Sowieso heeft duo-adoptie de voorkeur. Familie D is intussen gechipt, gevaccineerd en gecastreerd en helemaal klaar voor vertrek!

Donnie, Darko, Dina