katten 10%

Kleine Happy is een meisje van ongeveer 3 maanden oud. Ze was het kleintje van een zwerfkat en zou voor de rest van haar leven voor zichzelf hebben moeten zorgen. Gelukkig kwam ze bij ons terecht.

Happy is nog niet lang in opvang. Het leven in huis is dus nogal nieuw voor haar. Ze is al vrij sociaal, ze laat zich wel aaien en spint dan ook. Het kan echter wel even duur voor ze je vertrouwd. Belangrijk is een positieve aanpak: veel met haar spelen en veel geduld. Het initiatief moet van haar komen, zo leert ze mensen langzaamaan vertrouwen.

Happy wordt op 20 augustus nog gesteriliseerd en gechipt, ze is ook gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Ze is dus bijna klaar voor vertrek! Bij interesse: mail ons naar zwerfkattendiest@gmail.com. Wij plaatsen geen kittens alleen als binnenkat, dan moet er ten minste een sociale soortgenoot aanwezig zijn.

Happy