katten 10%

Hallo! Dag allemaal, ik ben Marie! Ben je op zoek naar een warmtekussen? Check! Een mobiele trilplaat? Mijn motortje ronkt als geen ander! Assistentie bij je home office? Dat komt goed uit, want in mijn vorige leven was ik een kantoorpoes, dus rekenen of nalezen op fouten? Ik kan het allemaal!

Ik sta ook positief in het leven, jammer genoeg zelfs aidspositief… Hey, niet gaan lopen nu! Dat kan geen kwaad voor jou hoor! Kattenaids kan helemaal geen kwaad naar de mensen toe, enkel naar andere katten. Dus ik word enkel als binnenpoes geplaatst waar geen andere katten zijn (of enkel andere aidspositieve katten), of met een tuintje of ren waaruit ik niet kan ontsnappen.

Nogmaals, ik bekijk het leven aan de zonnige kant en het feit dat ik niet op ontdekking kan in de wilde natuur, maakt dat wij veel meer avonturen samen kunnen beleven! Ik ben er alvast klaar voor!

Ik ben geschat op 8 jaar, en ik mis hier en daar wat tandjes, maar aan men buikje is het zeker niet te merken, want mijn mensencollega’s hebben me zeker voldoende eten gegeven, brokken, natvoer, geef maar! Maar niet teveel want ik zou toch wel een beetje moeten afvallen hoor… summerbody here I come! Er zit geen greintje kwaad in mij, en ik denk dat ik ook wel vriendjes kan zijn met wat oudere kinderen (die kleine zijn me veel te druk), maar schootliggen, dat is toch wel mijn favoriete hobby! Tot snel? Je kunt me bereiken via zwerfkattendiest@gmail.com

Dikke knuffel Marie

Marie (FIV)