katten 10%
James werd gevonden door lieve mensen die hem naar de dierenarts brachten. Helaas bleek zijn chip niet geregistreerd. Ook een flyeractie en een zoektocht via sociale media leverden niets op. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe thuis voor hem.

James is een hele lieve kat. Hij hangt graag in de buurt rond, komt veel kopjes geven ook aan mensen die hij niet kent, als we in de living zitten komt hij er lekker bij liggen. Hij wil vooral graag bij mensen zijn.

James is op zoek naar een rustige thuis zonder andere katten, honden of kinderen. Met andere katten kan hij echt niet overweg. Hij kan eventueel als binnenkat worden gehouden. Hij vraagt momenteel niet om naar buiten te gaan. Als hij ook buiten zou mogen, moet ermee rekening gehouden worden dat hij dan eventuele buurkatten hardhandig zou wegjagen.  

James is ongeveer 2 jaar. Hij is gecastreerd en wordt rond kerstmis nog voor de tweede keer gevaccineerd, dan is hij volledig klaar voor vertrek!
Voor meer informatie kun je terecht bij zwerfkattendiest@gmail.com
James (gereserveerd)