katten 10%

Ice houdt van de warmte dus gaat ze heel graag onder de verwarming liggen, ze kijkt ook heel graag naar wat buiten gebeurt. Ze wordt graag gepakt en geaaid. Ze houdt het liever rustig bij de zon aan het raam. Ice is erg gehecht aan haar zusje Ivy. We plaatsen hen daarom samen. 

Ivy is een heel nieuwsgierig katje, ze volgt graag anderen. Ze heeft het niet graag druk, dus gaat ze liever op een rustig plekje zitten. Ze wordt graag gepakt maar niet voor te lang. Is dol op de geur van eten. Als je aan het koken bent, zal ze langs je staan. Ivy is erg gehecht aan haar zusje Ice. We plaatsen hen daarom samen. 

Isa is een speelvogel en het meest sociale katje, ze is ook een bazig type en doet alles graag alleen. Ze is dol op eten en snoepjes. Ze wordt niet graag gepakt, maar houdt er zeker van als je met je hand over haar rugje wrijft.

Deze katjes zijn jongvolwassen, iets minder dan een jaar oud. Ze zijn gechipt, gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Ze worden niet als enige binnenhuiskat geplaatst. Bij interesse: mail naar zwerfkattendiest@gmail.com

Isa
Isa, Ivy en Ice