katten 10%

 

Freddy & Fanny zoeken een thuis! Freddy is ondertussen gereserveerd.

Deze katjes van 5 maanden oud zijn echte tegenpolen. Ze zijn compleet verschillend van karakter, maar als broer en zus zijn ze 2 handen op 1 buik.

Freddy is de nieuwsgierige durfal. Hij zal steeds als eerste het initiatief nemen. Deze knappe kater is een echte atleet: lopen, springen en spelen kan hij als de beste! Daarnaast maakt hij met veel plezier tijd voor een uitgebreide knuffelsessie, waarbij hij zich het liefst van al languit op jouw schoot neervlijt. Freddy is praatgraag en heeft graag veel aandacht. Kortom, Freddy is de ideale huiskat!

Fanny is een prachtige, elegante dame, maar ze is veel meer verlegen dan haar broertje. Dag na dag en stap voor stap maken we vooruitgang met deze dame, maar ze heeft nog een lange weg te gaan. Fanny houdt nog niet van aanrakingen en blijft liever nog wat op een afstand. Al spelenderwijs komt ze af en toe eventjes snuffelen aan jouw handen of voeten. We zoeken voor Fanny dus baasjes die voldoende geduld met haar hebben!

Het zou erg leuk zijn als Freddy & Fanny samen naar een nieuwe thuis kunnen verhuizen. Een tuintje is een must voor deze katjes.

Fanny & Freddy kunnen geadopteerd worden vanaf eind oktober. Ze zijn dan gevaccineerd tegen katten- en niesziekte, ontwormd, gesteriliseerd en gechipt.

Interesse? zwerfkattendiest@gmail.com

fanny fanny1 freddy freddy2 freddynfanny

Freddy (gereserveerd) & Fanny