katten 10%

Wij zijn voor een 8-tal katten op zoek naar een nieuwe thuis! Door het overlijden van hun baasje dienen deze katten herplaatst te worden. Voor de katten in dit album zoeken we een veilig plekje in een garage, stal, tuinhuis, etc, waar ze hun dagelijkse portie eten & drinken krijgen. Deze katten zijn immers te schuw voor een leven binnenshuis.

Billy is een zwart witte kater met flapoor en ik kruip overal in en tussen. Nieuwsgierig maar heel schuw tegenover onbekenden en kinderen. Van zodra ik jou vertrouw, durf ik wel toch eens aandacht te komen vragen.

 

kat goyvaerts

 

Hieronder zie je Mimi, ze is een tijgerkat met een witte kraag en pootjes. Ze is meer het avontuurlijke type en vangt graag muizen. Net zoals haar broer Billy is ze wat schuw. kat goyvaerts2

 

Deze mooie dame is Suzy en zij is ook een tijgerkat. Zij is de meest schuwe van dit trio. kat goyvaerts3Billy, Mimi en Suzy zijn 3-4 jaar oud. Al deze katten worden eerder reeds gesteriliseerd/gecastreerd. Voordat ze geplaatst worden, worden ze nog grondig onderzocht door onze dierenarts en gechipt. Interesse? Mail dan even naar zwerfkattendiest@gmail.com

Gezocht (buiten)thuis!