katten 10%
Pim

Pim

Mogen we jullie dit vrolijke viertal voorstellen? Ze kwamen een viertal weken geleden bij ons binnen en zijn intussen uitgegroeid tot stevige kittentjes.

Polly (gereserveerd) is de meest nieuwsgierige van de bende. Zij zal altijd het eerste op onderzoek uitgaan en de anderen vertellen wanneer de kust veilig is. Katertje Pim is dan de eerste die volgt. Ondertussen knuffelt hij minstens even graag als zijn zusje. Samen kunnen ze urenlange spinconcerten houden.

Pip

Pip

Pip en Penny (gereserveerd) zijn nog wat verlegen. Ze wachten even af, maar als het echt te leuk wordt, komen ze ook meespelen. Zij hebben een baasje nodig dat niet te snel te veel van hen verwacht. Zij worden liefst met één van hun broertjes of zusjes geplaatst of bij een andere sociale kat.
Ze zijn dan gecastreerd / gesteriliseerd, gechipt en volledig gevaccineerd tegen katten- en niesziekte en dus volledig klaar voor adoptie.

Meer info via zwerfkattendiest@gmail.com

 

Polly, Pip, Penny en Pim: update 30/07