katten 10%

Afmetingen

Lichaam is 10 à 12 cm lang & 2 cm breed. Vleugels zijn ongeveer 3 cm lang.

Beschrijving

Deze libelle is net als de vlinder ongelooflijk mooi én superdoeltreffend bij de katten, zowel de zelfzekere als de angstige katten. Het is zelfs voor ons een plezier om naar te kijken hoe het beestje beweegt aan de Flying Frenzy. Daarnaast zorgt het zicht en de geur van dit speelgoedje voor een ware gedaanteverandering bij de kat, ze zal kost wat kost de libelle vangen. Het lichaampje is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol met kleine vleugeltjes van veertjes gemaakt. Kleuren variëren in alle kleuren van de regenboog!

Gebruik

Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en maak opzwepende bewegingen met de hengel zodat de libelle op en neer huppelt. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

FF016, Libelle €6.95