katten 10%

Update: Claudi en Cyriel zijn gereserveerd! Kittentjes zoeken een thuis! Cyriel (m, zwart), Cronkel (m, zwart), Charlie (V, zwart) en Claudi (V, zwart-wit), zijn in opvang gekomen als kittens van een zwerfkat. Ze leefden op een braak terrein tussen de doornstruiken. Gelukkig kunnen we hen nu een mooier leven gunnen! De C-tjes hebben veel moeten bijstuderen om een volleerde huiskat te worden, maar ze hebben helaas nog niet allemaal hun diploma behaald. Cyriel en Claudi zijn de sociaalste van de bende, de andere twee hebben nog wat meer tijd nodig. We zijn er echter van overtuigd dat dat wel goedkomt, in een thuis waar ze nog tijd krijgen om mensen te leren vertrouwen.

De kittens kunnen per twee geplaatst worden of alleen. Al hebben ze wel veel aan een sociale soortgenoot. Charlie, de meest schuwe plaatsen we wel enkel met een nestgenoot of bij een reeds aanwezige sociale kat. Ze zijn gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Eind van de maand mogen ze verhuizen! Wil je hen bezoeken? Stuur ons dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com Deze kittens verblijven bij een opvanggezin in Hasselt.

Cyriel, Cronkel, Charlie, Claudi