katten 10%

Inky is een jonge, pikzwarte kater uit Diest. Maar Inky is niet zomaar een kat; hij was vroeger een zwervertje dat nu klaar is om jouw hart te veroveren met zijn knuffelige persoonlijkheid. En het beste nieuws? Hij is ter adoptie!

Inky is geen gewone kat, maar een professionele fletskont in hart en nieren. Zodra de camera werd bovengehaald, wist Inky precies wat te doen: zich zo dicht mogelijk tegen de fotografe aan nestelen en al die schattige kopjes geven. Foto’s nemen werd een uitdaging, want wie kan nou scherpstellen met een kat op schoot die continu om aandacht smeekt?

Inky heeft duidelijk maar één missie in dit leven: jouw hart stelen met zijn eindeloze knuffels en charmante persoonlijkheid. Dus als je op zoek bent naar een trouwe, jonge, fluffy schaduw die je overal volgt, kijk dan niet verder! Inky wacht op jou. Inky kan wel echt de aandacht opeisen en dan wat overenthousiast worden, hij wordt daarom niet geplaatst bij kleine kinderen.

Wil je meer weten over deze knuffelkoning en hem misschien wel adopteren? Stuur een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com. Maar pas op, één blik op Inky en je bent verkocht!

Inky