katten 10%

lucky_poster

Dit katertje van een half jaar jong heeft al veel pech gehad in zijn korte leventje. Hij leefde in een grote groep zwerfkatten op een boerderij waar hij het zwaar te verduren had. Bij binnenkomst was hij graatmager, bovendien was zijn pootje ernstig gekwetst. Zo’n jong katje verdiende volgens ons nog een kans op een mooi leven. Dus lieten we het pootje amputeren en kwam hij bij ons in opvang zodat hij kon aansterken. Hij heeft zich goed aangepast aan het leven op drie pootjes.

IMG_20160128_120341

In de afgelopen maand heeft hij al veel bijgeleerd over het leven in huis. Hij speelt graag mee met verenstokjes en komt voorzichtig naderbij. Aaien laat hij helaas (nog) niet toe. Lucky zoekt dan ook een baasje met geduld dat hem de kans geeft zichzelf te ontplooien. Hij vermaakt zich ook kostelijk met zijn vriendinnetje Lady, daarom zou het fijn zijn als in de nieuwe thuis eventueel al een kat aanwezig is.

Lucky wordt gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Meer info via zwerfkattendiest@gmail.com

index

IMG_20160125_150427

IMG_20160123_154617

Lucky