katten 10%

lady_poster

Lady is een kattinnetje van een jaar of twee, drie. Ze leefde op een boerderij maar daar was ze helemaal niet thuis. Toen ze bij ons binnenkwam was ze graatmager, maar ondertussen heeft ze die schade maar dan ingehaald! Lady was heel snel gewend aan het leven in huis. Ze wordt graag geaaid en zoekt het gezelschap van haar opvangbaasjes vaak op. Oppakken vindt ze niet zo leuk. Ze is nog heel erg speels. Pluimpjes, muisjes, balletjes: Lady weet zich met alles te amuseren.

lady_n

Lady stelt wel enkele specifieke eisen aan haar toekomstige baasjes. Ze kan bijvoorbeeld niet met kleine kinderen omdat ze toch nog vaak schrikt van felle geluiden. Ze moet ook zeker regelmatig een stapje buiten kunnen zetten, we zien dat ze toch snakt naar frisse buitenlucht. Tot slot zou het ook fijn zijn als er andere poezen (in de buurt) aanwezig zijn, Lady heeft altijd in een grote groep poezen geleefd, dus ze heeft wel behoefte aan gezelschap van soortgenootjes. Lady is gesteriliseerd, gechipt en volledig gevaccineerd.

Ben je helemaal verliefd op deze dame en denk je dat je aan haar eisen voldoet? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

IMG_20151219_144409

 

Lady