katten 10%

Flynn leefde al een tijdje bij mensen in de tuin. Het was duidelijk dat dit voor hem niet genoeg was. Hij probeerde voortdurend bij de mensen binnen te gaan, maar helaas was de kat des huizes daar niet mee akkoord. Zo kwam Flynn in onze opvang terecht.


Flynn is naar schatting een jaar oud. Hij is een lieve aanhankelijke kater. Naar buiten gaan vindt hij niet zo interessant, hij is duidelijk graag binnen. Flynn zoekt graag contact met de katten van het opvanggezin, maar is nogal onbeholpen. We zoeken voor hem een thuis waar al een rustige, sociale poezenvriend aanwezig is.


Flynn is gecastreerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Binnen twee weken wordt hij voor de tweede keer gevaccineerd en is dan klaar voor vertrek.
Ben je op zoek naar een kat en denk je de ideale thuis voor Flynn te kunnen bieden. Laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Flynn (gereserveerd)