katten 10%

Guus en Gijs zijn twee hele knappe en superschattige sjarels die leven in huis brengen. Gijs is een echte jager. Hij kan aan geen enkel speeltje weerstaan. Guus daarentegen is meer timide en zoekt nog geborgenheid bij zijn broer. Zijn favoriete speeltje is het achtervolgen van een laserlichtje.

Guus en Gijs kwamen vrij laat in een opvanggezin terecht en daardoor zijn ze nog niet handtam. Maar er zijn wel vorderingen gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat zich kunnen ontpoppen tot lieve en fijne huisgenoten als ze met het nodige geduld worden behandeld. Gijs zal blazen als hij zich bedreigd of verrast voelt (niet doen dus!), maar hij valt zeker niet zomaar aan en hij doet het ook niet als hij zelf contact zoekt. Hij speelt graag en komt snoepjes uit je hand eten. Guus ook, maar met hem zal je geduldiger moeten zijn omdat hij eerder wegloopt als hij angstig is.

guus en gijs guus en gijs2 guus en gijs3

We zijn op zoek naar adoptanten die hen met veel liefde en aandacht en vooral geduld (!) willen opnemen in hun gezin. Ze kunnen samen geplaatst worden, of apart op voorwaarde dat er reeds een sociale huisgenoot aanwezig is. Half september kunnen ze verhuizen. Ze zijn dan gecastreerd, gechipt en volledig gevaccineerd. Interesse? zwerfkattendiest@gmail.com

Guus en Gijs (gereserveerd)