katten 10%

flyer MinouTER ADOPTIE – BOERDERIJKAT / BUITENKAT MINOU
Dit is Minou. Een jonge zwerfkat die wegens omstandigheden niet kan terug geplaatst worden waar ze gevonden werd. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe, mooie thuis voor haar. We zoeken iemand die deze beauty kan voorzien van voedsel en een warme schuilplaats en die verder geen verwachtingen van haar heeft. We kunnen niet garanderen dat Minou een echte huiskat zal worden. Maar misschien kan het met veel geduld wel lukken… Ze werd aangetroffen bij mensen waar ze al enige tijd dagelijks kwam mee-eten met de kippen… Momenteel is ze erg angstig en laat ze zich niet aaien. Minou zal gesteriliseerd en gechipt worden voor ze mag vertrekken. Voorwaarde voor adoptie is dat de adoptant beschikt over een afgesloten ruimte (dit mag een schuur zijn) waar Minou minstens een maand kan verblijven voor ze buiten gelaten kan worden. Bij interesse of voor meer info mag je mailen naar zwerfkattendiest@hotmail.com.Minou Minou2

Minou