katten 10%

Maak kennis met Nesta en Lucien, twee avontuurlijke katjes van 12 weken oud die helemaal klaar zijn om samen hun nieuwe huis te verkennen! Deze twee energiebommetjes zijn onafscheidelijk en worden daarom alleen samen geplaatst. Ze zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd en gecastreerd, en zoeken nu een liefdevol gezin dat hen de tijd en ruimte kan geven om verder op te bloeien.

Lucien
Lucien is een echte deugniet met een groot hart voor… eten! Alles wat in de keuken blijft staan, wordt door hem grondig geïnspecteerd en waarschijnlijk ook schoongelikt. Hij is super speels en heeft een nieuwsgierige aard. Lucien is ‘food motivated’, wat betekent dat hij met wat lekkers goed te motiveren is. Hoewel hij nog niet dol is op aaien, wint zijn speelse karakter snel je hart.

Nesta
Nesta, het zusje van Lucien, heeft minstens zoveel pit in zich. Ze laat zich niet doen en staat haar mannetje naast haar broer. Ze komt misschien wat trager dichterbij dan Lucien, maar is net zo speels en levendig. Nesta houdt van ravotten en kan zich goed vermaken, al heeft ze net wat meer tijd nodig om volledig op haar gemak te zijn. Geduld is hier de sleutel.

Samen vormen Nesta en Lucien een geweldig team. Ze voelen zich al erg op hun gemak in de woonruimte en kunnen goed overweg met andere katten. Aaien is op dit moment nog een brug te ver, maar met tijd, geduld en wat positieve ervaringen (en misschien wat lekkers voor Lucien!) zullen ze hun vertrouwen in mensen vast verder ontwikkelen.

Ben jij het geduldige baasje dat Nesta en Lucien nodig hebben? Stuur dan snel een adoptieaanvraag in! Ze wachten met smart op hun nieuwe avontuur!

Nesta en Lucien