katten 10%

Hallo, ik ben op zoek naar mijn nieuwe thuis!

Ik ben een katertje van 12 weken oud en ik ben al helemaal klaar voor mijn nieuwe avontuur. Ik ben gecastreerd, gechipt en volledig gevaccineerd, dus mijn gezondheid is al helemaal op orde!

Als het op spelen aankomt, ben ik een echte energiebom! Ik hou van wilde spelletjes en speel het liefst met speelgoed zoals balletjes. Hoewel ik soms lovebites geef, doe ik dat zachtjes en het is eigenlijk best schattig. Mijn favoriete tijd is die wanneer ik mijn “zoomies” krijg – dan race ik rond alsof ik een echte avonturier ben! Maar daar moet je soms wel een beetje mee oppassen, want ik kan al eens op de zetel of op andere dingen springen om me vast te klampen. Dit gedrag proberen mijn huidige verzorgers me nog af te leren, maar het hoort erbij als ik mijn energie kwijt moet!

In een rustig moment ben ik heel nieuwsgierig, maar niet de grootste waaghals. Ik verken graag mijn omgeving en zoek nieuwe plekjes om lekker te chillen. En weet je wat? Ik hou enorm van knuffelen! Zodra ik wat uitgeraasd ben, kom ik graag bij je liggen voor een dikke knuffel.

Kinderen? Dat is nog een vraagteken voor mij. Het hangt een beetje van de situatie af. Ook met sommige katten kan ik goed overweg, maar andere vind ik soms een beetje spannend. Hier zal altijd een goede introductie voor nodig zijn.

Ben jij op zoek naar een speelse, maar knuffelige kat die een beetje avontuur in huis brengt? Dan zou ik wel eens je perfecte match kunnen zijn!

Groetjes,
Sjarel

Sjarel