katten 10%

Mama Hella moest overleven op een hele katonvriendelijke plaats. Ergens midden in het bos waar ze amper eten vond om te zorgen voor haar en haar kittens. Haar kittens waren dan ook doodziek. Andere katten in de buurt waren al gestorven omdat ze vast zaten in een naburig leegstaand gebouw. Geen plek dus om haar terug naartoe te brengen!

Hella moet nog wat vertrouwen krijgen in mensen. Ze laat zich wel aaien, maar ze is heel bang. We zoeken voor haar dus een rustige thuis waar ze voor het eerst een echt poezenleven kan krijgen. Nog beter als ze met een van haar kittens zou mogen vertrekken.

Haar kittens zijn nu ongeveer 3 maanden oud. Helmi (kater) was een superklein prutske. Hij was bijna dood door een bijna longontsteking en moest bij de dierenarts aan het infuus, maar is uitgegroeid tot een super mooie jongen. Een echte knuffelaar.
Ook Herve (kater) was bijna dood door het snot, maar is ondertussen een stevig katertje geworden. Mooi en speels.

Hazel en Houdini zijn de twee katinnetjes. Houdini heeft haar naam niet gestolen, het heeft twee dagen geduurd voor ze zich liet aaien! Ze is slim en nieuwsgierig en laat zich goed strelen. Hazel is nog meer wantrouwig naar mensen toe, maar dit komt met tijd wel goed.

Hella en haar kittens zijn allemaal gesteriliseerd of gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Kandidaten kunnen zich melden via zwerfkattendiest@gmail.com Het liefst plaatsen we de kittens per twee of samen met hun mama.

Mama Hella en kittens