katten 10%

Mina (zwart) en Misty (grijs) zijn twee lieve kattinnen van ongeveer twee jaar oud. Ze zijn op zoek naar een warme thuis waar ze samen kunnen blijven. Deze twee hebben een sterke band en voelen zich heel prettig in elkaars gezelschap, dus het is ideaal om ze als paar te adopteren.

Mina en Misty zijn rustig en gereserveerd, maar ook aanhankelijk op hun eigen manier. Misty is wat relaxter en loopt vaak weg als ze genoeg aandacht heeft gehad, terwijl Mina wat speelser is. Als ze genoeg heeft van aaien, laat ze dat weten met een zachte tik of een speels bijtje. Ze voelen zich steeds meer op hun gemak bij mensen en verstoppen zich niet meer als iemand de kamer binnenkomt. Ze zijn nog steeds een beetje voorzichtig, maar ze ontdekken hun omgeving beetje bij beetje.

Beide dames gedragen zich keurig. ’s Nachts kun je ze misschien samen horen spelen, maar overdag zijn ze vooral rustig en ontspannen.

Mina en Misty zouden het beste passen in een rustig en geduldig huis waar ze verder kunnen wennen en vertrouwen kunnen opbouwen. Ze hebben wat tijd nodig om te acclimatiseren, maar met een zachtaardige en begripvolle familie zullen ze snel opbloeien. Als je op zoek bent naar een lief en makkelijk te onderhouden kattenpaar, dan staan Mina en Misty klaar om vreugde in je leven te brengen!

Mina en Misty zijn in orde met sterilisatie, chip, vaccin. Ze kunnen worden geadopteerd vanaf 6 november.

Mina en Misty